De workshop Get Inspired wil je inspireren om een toekomst te creëren die je kracht geeft en blij maakt en waarbij je het beste uit jezelf naar boven haalt! Neem een weekend de tijd om een pas op de plaats te maken, te reflecteren op je huidige leven en je te bezinnen op de toekomst.

Aan de hand van 8 stappen maak je ruimte in je hoofd en richt je de aandacht op de belangrijkste zaken in je leven. De intentie is dat je toekomst effectiever en meer ontspannen wordt, en vooral krachtiger dan je ooit voor mogelijk had gehouden!

In deze 2-daagse workshop word je persoonlijk begeleid. Je kijkt terug op ervaringen van de afgelopen periode en naar de vele rollen die je in het dagelijks leven speelt. Hoe vul je deze rollen in, waar krijg je energie van, welke rol zou meer aandacht mogen hebben, waar ben je nu echt op uit? Wat zijn jouw (beperkende) overtuigingen, waar hou jij jezelf in? En hoe zet je jouw nieuwe inzichten om in verandering en plannen voor de toekomst? Het resultaat van het weekend is een inspirerend plan met doelen voor de komende periode en actiestappen die nodig zijn om je doelstellingen te behalen.

Programma: De workshop vindt plaats op de Louisehoeve gelegen op het Landgoed Linschoten. We beginnen op zaterdagochtend en werken in 4 blokken van 2 uur, verdeeld over de 2 cursusdagen. Daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning, wandelen, lekker eten, samenzijn en genieten van de natuur en de rustige omgeving.

programmapunten workshop:
  •  Wat wil je bereiken de komende periode?
  •  Hoe vertaal je jouw verlangens naar reële doelen?
  •  Wat weerhoud je om je doelen te realiseren?
  •  Hoe ga je krachtig en effectief jouw doelen behalen?
  •  Hoe krijg je een leven die in de richting van je dromen gaat?

  Twee dagen incl. 2 overnachtingen in onze B&B (5-7 januari)

  • € 450,-* incl. overnachting in één persoons kamer in B&B Louisehoeve
  • € 385,-*  incl. overnachting met een gedeelde slaapkamer
  • € 310,-* zonder overnachting

*indien zakelijk, dan zijn de prijzen exclusief 21% BTW

Verblijfkosten, alle programmaonderdelen en trainingsmateriaal inbegrepen. Na afloop kun je je inschrijven voor een jaartraject begeleiding bij de implementatie.

 

GEÏNTERESSEERD? Neem contact op
of bereik Karin Peperkamp rechtstreeks: info@makeabreak.nl of bel  06-15086240