“Alle belangrijke doorbraken waren breuken met het oude gedachtegoed.”

Thomas Kuhn

Karin Peperkamp

foto Karin2Make a Break is een initiatief van Karin Peperkamp, een bedreven onderneemster met ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van honderden managers en professionals in het omgaan met werkstress. Zij heeft zich tijdens haar carrière altijd veel bezig gehouden met persoonlijke effectiviteit, leiderschap, time-management, communicatie en loopbaanvragen.

Als ondernemer en ambitieuze professional heeft zij zelf ondervonden wat ervoor nodig is om continu een goede werk-privé balans te bewaren. En daarover spreekt zij dan ook met gedrevenheid: preach what you practice!

 

Reacties van klanten:

“Karin is oprecht geïnteresseerd in mensen en heeft een scherp waarnemingsvermogen. Zij ziet hierdoor dingen die voor anderen verborgen blijven. Als coach is ze confronterend, geeft ze waardevolle feedback en praktische handreikingen. Dit leidt tot belangrijke leermomenten".
(Eric Bergmeester, afdelingshoofd Ruimtelijke ordening, gemeente Veldhoven)

"Karin is prettig in persoonlijk contact en is niet snel tevreden waardoor ze echte verandering in gedrag bereikt” .
(Marcel Rademaker, interim manager, adviseur BMC)

"Ik heb Karin leren kennen als een doortastende adviseur en coach, die gemakkelijk kan schakelen tussen de strategische doelstellingen, de praktische vertaling en toepassing daarvan. In combinatie met haar open en heldere communicatie, heeft haar inzet aantoonbaar bijgedragen aan de gewenste cultuurverandering binnen onze organisatie".
(Walter Brander, afdelingshoofd stadszaken, gemeente Heemskerk) 

 

 

 

Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl