“Als je loslaat, heb je twee handen vrij”

Loesje

Over Make a Break

Make a Break staat mensen en teams bij op het gebied van strategie, leiderschap en communicatie, maar ook met betrekking tot persoonlijke groei en ontwikkeling. De specialiteit van Make a Break is de power-breaks, waarin mensen in een ongedwonge en rustgevende omgeving een paar dagen wat afstand en ruimte nemen. De begeleiding tijdens de power-break helpt mensen hun op een hoger niveau van presteren en realiseren te komen.

Onze visie

Make a Break staat voor energie, voor helder en krachtig in het werk en leven staan. In onze visie is balans de sleutel naar succes. De effecten van een even afstand nemen in de hectiek van alle dag zijn verfrissend. Wij zorgen niet alleen voor het hervinden van energie, maar ook voor het loskomen van stress en  ineffectieve gewoontes, zodat je de toekomst met vertrouwen tegemoet treedt.

In onze visie bieden regelmatige mini-breaks een permanente oplossing voor overbelasting. Breek met de manier waarop je de drukte van alle dag te lijf gaat: Make a Break!

Onze missie

Onze missie is om managers en professionals te helpen hun werk en hun leven op een hoger plan te krijgen. Dit realiseren wij door training, coaching, advisering en tijdens mini-breaks de tools aan te reiken waarmee zij de vicieuze stresscirkel doorbreken. Ons motto: Tijd om te stoppen met doorgaan!

Gedragscode

De coaches van Make a Break volgen de gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)


 

Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl