“Wie aan de toekomst werkt, mag de dagen ertussen niet vergeten”

onbekend

Agenda

Lekker op weg naar een Top Jaar

Vol goede energie en plannen het nieuwe jaar in!

Sinds jaren besteed ik rond de jaarwisseling een aantal uren de tijd aan het maken van nieuwe plannen voor het komende jaar. Dat geeft me keer op keer zo'n focus en duidelijkheid over de activiteiten die ik komende jaar voorrang ga geven. Over de jaren heen heeft me dat al veel doelen laten bereiken.

Elk jaar willen miljoenen mensen hun werk- en privéleven een positieve impuls geven. Een stap vooruit in uw carrière; effectiever en ontspannen werken; een betere balans tussen werk en thuis. Dus sinds een aantal jaren stel ik die "Best Year Yet' methode die mij persoonlijk zoveel baat geeft, ook beschikbaar voor een groter publiek. 

'Best Year Yet' 'helpt je om mooie ideëen in een inspirerend jaarplan om te zetten. En dat in een workshop van twee dagen. Met aansluitend mogelijkheid tot een jaar lang professionele, doelmatige monitoring van de bereikte resultaten.

Best Year Yet® (BYY)

'Best Year Yet' 'helpt je om mooie ideëen in een inspirerend jaarplan om te zetten. En dat in een workshop van twee dagen. Met aansluitend mogelijkheid tot een jaar lang professionele, doelmatige monitoring van de bereikte resultaten. 

Het is een programma om snel tot relevante resultaten te komen van het verbeteren van klanttevredenheid tot het verhogen van de financiële resultaten. BYY heeft zichzelf de afgelopen 25 jaar bewezen in de UK, USA en Australië en is nu sinds een aantal jaren ook beschikbaar in Nederland.

Het programma is gebaseerd op een eenvoudig en krachtig concept. Wat als het komende jaar het beste jaar tot nu toe zou zijn? Wat als elk individu er op deze manier mee om zou gaan, voor zijn of haar eigen leven, voor het team, en de hele organisatie?

Tijdens deze individuele workshop wordt elke deelnemer individueel door 10 vragen geleid, wat resulteert in een 1-pagina jaarplan. In dit proces kijk je terug op successen en teleurstellingen in het verleden en vertaalt deze naar drie richtlijnen. Je creëert een nieuwe mindset die gericht is op het behalen van succes, definieert de top tien doelen voor het komende jaar en actiestappen om het plan uit te voeren.

Voor wie is Best Year Yet® geschikt?

BYY is volledig brancheonafhankelijk. Het programma werkt voor professionals, managers, ZZP-ers. Het proces verandert niet, de personen die deelnemen passen het workshopproces automatisch aan op hun eigen organisatie, cultuur, initiatieven, uitdagingen et cetera.

Prestatieverhoging

Herken je dat, dat je op het werk jouw potentieel niet volledig benut? Het ontbreekt je aan focus, je stelt onvoldoende prioriteiten of wordt afgeleid door gebeurtenissen en activiteiten buiten het werk. Dit leidt tot gemiste kansen, energieverlies en vertraagde groei. BYY pakt díe onderwerpen aan, waar mensen zich niet volledig geven. Ze bereiken wat ze zich ten doel stellen, weten om te gaan met veranderingen en handelen volgens prioriteiten. Daarnaast hebben ze helder voor ogen waarop ze moeten focussen, ze zijn energieker en nemen deze energie mee naar het werk.


Programmapunten workshop ‘Jouw Beste Jaar Ooit’

  • Wat wil je bereiken het aankomende jaar?
  • Hoe vertaal je jouw verlangens en verwachtingen naar doelen?
  • Wat weerhoudt je om je doelen te realiseren?
  • Hoe je met een simpele, krachtige en effectieve methode jouw doelen ook behaald,
  • Hoe je een leven krijgt die meer in de richting komt van je dromen!

Doelstelling: Energiek, positief en met een helder plan met acties het                                      nieuwe jaar tegemoet.

Tijd & Data:  vrijdag ochtend 8 januari 2016 t/m zaterdagmiddag 9 januari 16.30

Inclusief verblijf op de Louisehoeve, trainingsmaterialen en alle programma-onderdelen

Wil je daarna gedurende een jaar begeleiding om je plan te volbrengen, dan kun je persoonlijke coaching krijgen via Make a Break.

Locatie:       Louisehoeve, Linschoten

Interesse?   Meld je hier zo spoedig mogelijk aan. 

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk de bevestiging en het programma voor de workshop                  

 

Data:vrijdag 8 jan. 09:30 uur
t/m zaterdag 16:30 uur
Locatie:Louisehoeve, Linschoten
Aantal deelnemers:8
Prijs:€ 465, excl BTW

Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl