“You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”

William W. Purkey

Nieuwsbrief

Geven is groeien - donderdag 7 juni


Geven is groeien

foto Karin“Voor niets gaat de zon op.” zo luidt het eeuwenoude spreekwoord. Is dat nog wel zo anno 2012? Want als ik zo om mij heen kijk, lijkt het alsof talloze mensen hun expertise, ervaring, tijd en kennis vrij delen met anderen. Internet staat er vol mee: filmpjes, gratis software, hele slideshows, foto’s, informatie - allemaal gratis en voor niets. Het intrigeert me al maanden. Waarom geven ondernemers een deel van hun handelswaar gratis weg? Is het een koekje van eigen deeg, de oude marketing truc? Of komen we echt in een tijd dat mensen meer gaan beseffen dat het niet alleen maar gaat om geld, maar juist om samenleven, om je goed voelen? En door goed te doen, door te delen, voelen we ons goed.

Ik zie dat laatste meer en meer om me heen. De beweging van delen, met name via internet, is veelomvattend. Het inspireert me. Kijkend naar mijn eigen ervaringen; na het geven – geven ja – van drie mini-sabbaticals aan twintig fantastische mensen, kwamen er talloze interessante opdrachten op mijn pad. Coachingtrajecten, consultancy, een ontwikkelopdracht… De alomvattende conclusie? Door de eerste drie mini-sabbaticals weg te geven, werd ik beloond met datgene wat ik het allerliefste doe: mensen stimuleren om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Uitdagingen die leiden tot nieuwe, gewenste resultaten en prettiger in het leven staan. 
 

Van zaak naar mens

fish jumpEen prachtig cadeau dus, althans voor mij. En als dat nu al na amper drie mini-sabbaticals gebeurt, wat moet er dan wel voortkomen uit nog meer van dit soort happenings? Het heeft mij nog meer aan het denken gezet. Het heeft geleid tot een ontwikkeling binnen Make a Break. Ik ga een flinke doorstart maken, op naar de volgende fase, waarin ik voor het bedrijfsleven teamtrainingen en coachingstrajecten blijf aanbieden. De mini-sabbatical wil ik echter toegankelijk en dus betaalbaar maken voor iedereen. Mensen die dolgraag een paar dagen er tussenuit piepen, hun focus weer op scherp willen stellen. Mensen die zichzelf weer willen herpakken, zij het op persoonlijk of zakelijk vlak.
 

Waar en wanneer?

Dit betekent simpelweg dat ik de mini-sabbaticals, bij wijze van proeverij en als kennismaking met mijn aanbod, blijf weggeven en dat de prijs aanzienlijk kan worden gereduceerd tot een tarief dat ook voor particulieren behapbaar is: €470,00 (inclusief BTW). Daar krijg je een langweekend, volledig verzorgd voor terug, inclusief de seminars en coaching, inclusief sauna en massage. In dat weekend bied ik mijn unieke kwaliteiten aan: mijn rust, mijn luisterend oor, mijn wijsheid en beschikbaarheid. 29 juni tot en met 2 juli is de eerstvolgende keer en we gaan naar Bergambacht toe. Gun jezelf even rust en ruimte. Boek nu jouw sabbatical!
 

Voordelen

ontspannen werkenEen mini-sabbatical biedt voordelen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.
- focus op wat voor jou belangrijk is
- rust en even niets moeten
- handige tools om je tijd beter te managen
- meer balans: in je lijf en in je leven
- minder stress en dus minder kans op een burn-out
- meer motivatie in je werk, leven, of om zaken helemaal om te gooien
- meer inzichten in jezelf en in de waardes waar jij naar wilt leven.

Heb jij dus behoefte aan een paar dagen weg? En wil je dat op een bijzondere en vooral waardevolle manier inrichten? Dan ben je van harte welkom. Schrijf je [hier] in en kijk op www.makeabreak.nl voor meer informatie over de inhoud van het programma.
 

 

Mini-sabbatical: Relax en Refocus

De zomervakantie is bijna in zicht en de verlangens naar rust en vrijheid borrelen op. Maar hoe zorg je dat je toe komt aan je eigen rust en ruimte? Het klassieke verloop van die drie weken vakantie is.....
Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl