“Only those who dare to walk, can leave a footprint”

Nieuwsbrief

Nieuwe keuzes, nieuwe energie - woensdag 16 mei


zomerluiheidDe zomer in aantocht

Het is half mei, hemelvaart en pinkster nog voor de boeg en de zomervakantie niet ver weg meer. Hoezeer verlangen we niet naar die rust en vrijheid? Maar gunnen we onszelf ook rust? Vaak is ook de vakantietijd een periode van regelen, klussen, sociale plichten en extra drukte op het werk door de vakantieroosters. Kom je eigenlijk wel genoeg toe aan jezelf? Wat zou je nou het liefst uit je vrije tijd willen halen? 
 

Nieuwe Keuzes, Nieuwe Energie

Make a Break begint de zomer met een lang weekend tijd voor jezelf, tijd voor bezinning, rust en reflexie. Van vrijdag 29 juni tot maandag 2 juli a.s.

Merk je dat je keer op keer tegen dezelfde issues aanloopt en je aanpak maar niet lijkt te werken? Is je energie en zin in werken afgenomen? Heb je problemen met bepaalde ontwikkelingen op het werk? Overweeg je andere keuzes in je werk, je omgeving of je leven maar weet je nog niet wat of hoe? Meld je dan hier aan voor een weekend seminar
 

Een stemmetje in mijn hoofd

stemmen in mijn hoofd

 

Ik heb een stemmetje in mijn hoofd. Zo’n stemmetje die mij constant vertelt, wat ik van alles en iedereen vind en hoe ik moet reageren. Het prototype brave, grijze dame met haar rubriek ‘lieve Mona’ uit de Story.

Ze heeft het beste met me voor, maar ze is een moraalprediker, met strenge regels en normen waar ikzelf en anderen aan moeten voldoen, anders voel ik me schuldig, bedreigd of verontwaardigd. Lees verder

 

 

Senior Sabbatical

Met een groep van 55 plussers gaan we drie dagen ontspannen in de natuur. Daar werken we aan thema's als ‘het hoog houden van veerkracht, inzet, betrokkenheid, motivatie en de balans met thuis’. Zodat werken een plezier blijft.

Data: maandag 4 juni 19:00 t/m donderdag 7 juni 14:00
Locatie: nog niet bekend
Aantal deelnemers:   8 max.
Prijs: € 950,- excl. BTW

Nieuwe Keuzes, Nieuwe Energie Seminar

De zomervakantie is bijna in zicht en hoezeer verlangen we niet naar die rust en vrijheid? Maar vaak is ook de vakantietijd een periode van regelen, plannen, klussen, de kinderen bezig houden etc. Kom je dan wel echt toe aan je eigen rust en ruimte? Wij beginnen de zomer met een lang weekend van tijd voor jezelf, tijd voor bezinning, rust en ruimte.

Data: vrijdag 29 juni 19:00 t/m maandag 2 juli 11:00
Locatie: later bekend gemaakt
Aantal deelnemers:   8 max.
Prijs: € 890,- excl. BTWMake a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl