“We zijn dat, wat we bij herhaling doen.”

Aristoteles

Nieuwsbrief

Nieuwjaarswens - woensdag 18 december


kerstwens

Nieuwjaarswens

Wat wens jij jezelf toe, als je denkt aan komend jaar en alle mooie dingen die je graag in je leven zou willen hebben? Ik wens je de energie, de gezondheid, de moed en wilskracht toe om al die dingen ook te realiseren en er een prachtig jaar van te maken.

 


Wat heb ik genoten afgelopen weekend

De allereerste training op mijn eigen nieuwe locatie in Linschoten. Een mijlpaal in de realisatie van een lang gekoesterde droom. Wat fijn om te horen dat de deelnemers aan dit Best Year Yet Weekend zo ingenomen waren met de omgeving en de sfeer. Dit kwam de resultaten zeker ten goede. De cursisten hebben inspirerende nieuwe zienswijzen gecreëerd en prachtige doelen voor 2014 neergezet. Ik heb alweer zin in de volgende Best Year Yet Workshop. Kom je ook?

Voor je aan iets nieuws begint is het belangrijk om eerst het oude goed af te ronden. Zo is het nu bij uitstek de periode om terug te kijken op het afgelopen jaar om vervolgens weer vooruit te kijken. Ik kan terugkijken op een succesvol zakelijk jaar. In samenwerking met Langedijk Consult werd een mooie grote opdracht rond ziekteverzuimpreventie en leiderschap bij de GVB in Amsterdam verzorgd. Verder was de aankoop van de Louisehoeve natuurlijk een hoogtepunt. Er waren ook dieptepunten zoals het overlijden van mijn vader (83) en de ziekte en dood van een van de zeven coaches.

Voor het volgende jaar verwachten Miranda Langedijk en ik onze vruchtbare samenwerking weer voort te zetten. Met BMC en Moovs ben ik een samenwerking aangegaan en zullen wij tezamen actief een programma in de markt zetten. Teamcoaching voor gemeenten: een eenvoudig en krachtig recept om de beste resultaten te realiseren.

En in 2014 verwachten we dat de B&B geopend zal worden en ik mijn meerdaagseprogramma's met overnachting op onze eigen locatie kan gaan aanbieden: zoals power-breaks, team-outs, BYY weekenden etcetera.

 

2014 Jouw Beste Jaar Ooit

Hoe ziet jouw Kerst 2014 eruit als jij je beste jaar ooit achter de rug hebt?

Met die vraag beginnen we de workshop die speciaal ontworpen is om je te helpen dit topjaar 2014 te realiseren. Wat gaan we doen? In twee dagen zorgen we dat je je waarden en doelen scherp krijgt, een haalbaar plan formuleert en de voorwaarden schept om dit plan ook daadwerkelijk te realiseren. Want een goed leven zorgt voor duurzaam geluk, energie en balans.

aanmelden voor deze workshop 

Data: vrijdag 10 januari en zaterdag 11 januari 
Locatie: Louisehoeve Linschoten
Aantal deelnemers: 6
Prijs: 165,-Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl