“De kennis zit in onszelf. We hoeven alleen maar te denken aan het advies dat we anderen geven en dan te kijken of we dat advies zelf opvolgen”

Jinny Ditzler

Individueel coachingstraject

Individueel coachingstraject

Merk je dat je keer op keer tegen issues aanloopt en je aanpak maar niet lijkt te werken? Is je energie en zin in werken afgenomen? Heb je problemen met bepaalde ontwikkelingen op het werk? Overweeg je andere keuzes in je werk, je omgeving of je leven maar weet je nog niet wat of hoe?

Ik help je om helder te krijgen wat er speelt en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Doel van de coaching is dat je gereedschap in handen krijgt om een krachtig en bevredigend leven te leiden.

Aansluiten bij jouw beleving, waardoor je onverwachte doelen kunt creëren én verwezenlijken, dat is mijn kracht.

  

Coachingsmodule aansluitend aan sabbical

Na een korte sabbatical ben jij veranderd, maar je omgeving niet. Hoe hou je de plannen en veranderde houding vast in een (werk)omgeving die je makkelijk meetrekt in bekende routines en gewoontes. Om support te bieden bij het volbrengen van je plan en de implementatie ervan in je dagelijkse leven, bieden wij een ondersteunend coachingstraject aan.

We kunnen werken aan thema´s als persoonlijke kracht, loopbaanontwikkeling, effectiviteit in communicatie, stressmanagement, balans en energie bewaren, doelgericht werken

Uitgangspunt is dat coach en gecoachte aan de slag gaat met duidelijke werkgerelateerde doelen.

 

Karin Peperkamp

Sinds vijftien jaar werk ik als zelfstandig coach & adviseur. In 1996 gestart met het Instituut voor Stresspreventie, waarna 10 jaar als coach/adviseur/trainer bij Impulsus.

Ik heb ruime ervaring in coaching en advisering op thema’s als persoonlijk leiderschap & communicatie, efficiency & procesmanagement, stress & time-management. Als sociotherapeut, manager, consultant, trainer en adviseur ben ik in diverse sectoren werkzaam geweest. Ik heb medewerkers op alle niveaus in commerciële bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties uit gezondheidszorg & onderwijs, en in de zakelijke dienstverlening gecoacht.

profiel foto Karin PeperkampMijn passie is mensen stimuleren nieuwe uitdagingen aan te gaan die leiden tot inspirerende resultaten en persoonlijke groei. In de begeleiding die ik bied, gaat het me erom dat we bewuster vanuit onze waardes, ons leven en werk gestalte geven. Het is bevrijdend om je bewust te worden van ingesleten patronen. "Hoe doe je wat je doet, hoe wil je in het leven staan, en dan veranderen van je gedrag richting een waardevol leven". 

Kernwaarden: respect, bewustzijn, confrontatie, warmte en diepgang Neem vrijblijvend contact met me op.

Werkwijze

Elk traject begint met een eerste gesprek waarin met de cliënt de coachvraag wordt verkend en we beoordelen of er voldoende commitment aanwezig is om het coachtraject in te gaan. Afhankelijk van de doelstelling gaat het meestal om 5 gesprekken van 1,5 uur met een doorlooptijd van 2 tot 5 maanden. De gesprekken vinden plaats op onze locatie of op een afgesproken plaats.

Aanmelding kan zowel individueel als op verzoek van de organisatie. Een evaluatie kan, indien wenselijk, ook in een driegesprek met de leidinggevende plaatsvinden.

Make a Break — T. +31 6 1508 6240 — info@makeabreak.nl